Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-08-2012 09:58:04
Geldzaken & Recht

Woningbouw verplicht overname laminaatvloer

Normaal gesproken is dit een kwestie tussen de oude huurder en de nieuwe huurder. omdat de oude huurder toestemming heeft gekregen van de woningbouwvereniging om de vloer te laten liggen kunt u geen afspraken meer maken met die oude huurder. u hebt nu van doen met de woningbouwvereniging als gesprekspartner. die biedt u een huurcontract aan waarin niets staat over de verplichting tot overname van vloerbedekking of gordijnen. zulke huurcontracten zullen bij woningbouwverenigingen niet te vinden zijn. wel contracten met verplichtingen als u de woning verlaat.
formeel handelt de woningbouwvereniging niet volgens de normale gang van zaken omdat er een afspraak met de oude huurder gemaakt is die doorgaans niet zo gemaakt wordt. maar daar hebt u niets aan. u kunt dus niet teruggrijpen op contactuele afspraken want die bestaan in deze kwestie niet. dus blijft de vraag over wat u er voor uzelf maximaal uit kunt halen. als u de woning graag wilt dan zou ik alles zelf (laten) verwijderen.
en dan snel vergeten, vooral loslaten en lekker genieten van uw nieuwe stek.