Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 17:20:32
Geldzaken & Recht

Tweedehands spullen verkoop op marktplaats iet de wwb als inkomen

Ja ik ben in 2 jaar tijd 10 kilo aangekomen mede door dat ik ziek ben geweest en dacht mijn te kleine kleding te verkopen op marktplaats om hiervan nieuwe te kopen. ook dit is terug te vinden op mijn bankafschriften. achteraf gezien had ik beter een beroep kunnen doen op de bijzondere bijstand. ik vindt het erg triest dat nederland zo bezig is om de kleintjes aan te pakken. laten ze het geld voor deze controleurs besparen en laten ze dit geld besteden aan controleurs daar waar daadwerkelijk grote bedragen weg gesluisd worden. beste schrijvers bedankt voor jullie meningen en raad.
ik merk wel dat het heel erg uit een loopt van gedachten. maar laat nederland maar lekker naar de kloten geholpen worden door dit stelletje mierenneukers. laten ze de echte fraudeurs maar eens aanpakken....in mijn ogen zijn ze een stelletje lafaards en dat wordt ook betaald door de belasting betalers. mr. kamp en krom hebben een psychiater nodig om hun paranoïde waanideeën en verlies van de realiteit van de werkelijkheid eens te bespreken.