Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-08-2012 02:42:26
Geldzaken & Recht

Tweedehands spullen verkoop op marktplaats iet de wwb als inkomen

Het probleem is hier lastig. de vraag/discussie is eigenlijk simpel. mag je op marktplaats spullen verkopen terwijl je leeft van de samenleving en dus alle inkomsten moet melden bij de uitvoerende instanties. de discussie is simpel maar de retoriek van antwoorden hier beantwoord de vraag niet. vraag het roemer en vraag het rutte ze geven antwoord passend bij ieders eigen monden.

winterman kan wel regels en antwoorden scoren hier maar bij het uitvoeren hapert het vaak. totale controle is ongewenst en onmogelijk. marktplaats is wellicht nog haalbaar, maar er zijn 10.000 rommelmarkten overal in het land haast per maand. daar kopen ook wethandhavers leuke spullen.

de tendens hier is dat bijstanduitkering hebben betekend geen leven anders dan volgens de regels te hebben. het is makkelijk scoren de onderlaag aan te pakken. heb je de pech een mbo iq te hebben en je heet willem-alexander dan krijg je elk jaar meer uitkering en zet je iets op marktplaats dan ploft de site.

dit geeft de schijnheiligheid aan van de vraag en alle sterrenantwoorden. wil een eerlijke menselijke maat op elk niveau.