Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 27-08-2012 11:44:19
Geldzaken & Recht

Is het normaal dat je zo lang moet wachten op terugbetaling?

"ik heb dus voor iets betaald wat ik niet heb gekregen en zij ontvangen leuk rente op mijn betaalde bedrag"

beste jessicak,

je hebt al genoeg antwoorden ontvangen. maar niemand die reageerde op je stelling dat de winkel "leuk rente op mijn betaalde bedrag" ontvangt. die rente is echt verwaarloosbaar.....
het is niet ongewoon dat iemand een aankoopsom vooraf betaalt maar of het verstandig is? ik zou in ieder geval niet doen wat u wel heeft gedaan.
het enige in deze dat ik opmerkelijk (maar niet vreemd) vind is dat het bedrag via overschrijving wordt terugbetaald. de winkel(keten) is niet bepaald flexibel. maar door die overschrijving wordt de zaak wel formeel goed geregeld - misschien is zo gekozen om misverstanden uit te sluiten.
ik heb soms bij webwinkels gekocht en als ik om redenen wat geld terug krijg wordt dat bedrag vaak veel eerder overgeschreven dan volgens de voorwaarden van de webwinkel gebruik is.
ik zou er niet van wakker liggen.... er zijn best wel winkels die eerlijk zaken doen en het is ook voor de winkel zelf vervelend dat er niet geleverd kan worden omdat deze niet doorgegane verkoop alleen maar verliezers kent.... sta eens in de voeten van de winkelier. dan gaat u zaken beter begrijpen en dan wordt u ook een beetje mild in uw oordeel..