Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-08-2012 13:55:53
Geldzaken & Recht

Restitutie ticketgeld

1) stuur wel een brief aan die bv waarin je het geld claimt, kost je slechts 1 postzegel maar je staat in ieder geval genoteerd als schuldeiser. als nl. niemand dit doet (op hun advies....) dan lijken de schulden minder en komt er misschien een doorstart, kunnen zij weer verder en ben jij je geld definitief kwijt. niet geschoten is altijd mis.
2) stuur een brief aan de free record shop (hoofdkantoor). zeg daarin dat je bij hun kaarten hebt gekocht die waardeloos blijken, dat je deze zaak bij vara kassa hebt neergelegd, dat je aldaar is geadviseerd om je bij frs te melden, en vraag vriendelijk om resitutie, omdat je bij hun gekocht en betaald hebt en dus bij hun klant bent. zet daarna dan dat je eventueel met een tegoedbon van frs ook tevreden zou zijn. inderdaad: je hebt nergens recht op, maar frs heeft ook behoefte aan tevreden klanten....ook hier geldt: niet geschoten is altijd mis. hou zo'n brief positief en vriendelijk: je wint meer met stroop dan met azijn !
succes!