Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2012 18:07:41
Computers & Telefonie

Spam bij hotmail account

Beste haarp,

om die irritante mailtjes niet te hoeven zien:
als je in je hotmail inbox bent, klik dan op "opruimen".
kies dan onderaan "regels beheren".
klik dan op de knop "nieuw".
klik op het pijltje naast "adres afzender" en kies voor "onderwerp".
kies daarnaast "bevat woord".
in het lege vakje ernaast kun je dan elk woord invullen dat je wilt zoals viagra, pharmacy, enlargement (ja, ik krijg ze ook nog steeds ;-))
bij stap 2 kies je voor "deze berichten verwijderen (...)".
opslaan.

je kunt ook de spam van een week in een keer selecteren, klikken op opruimen en alles in een keer verwijderen, plus aanvinken dat het meteen geblokkeerd mag worden.

om spam te voorkomen: neem een account waar je minder vaak in kijkt, dat account gebruik je om in te vullen bij "onofficiele dingen op het internet". ik geef alleen mijn bank, energieleverancier, vrienden, werkgever etc. mijn officiele e-mail adres.
ik heb zelfs 3 accounts, 1 officieel,
1 ouder hotmail , waarvan alle mail automatisch wordt doorgestuurd naar het eerste (als dit account te vervuild raakt, maak ik een ander aan en is er niets aan de hand met mijn officiele account) en dan nog
een sh*t account onder alias bij hotmail voor alle rommel.

je kunt hotmail accounts ook makkelijk aan elkaar koppelen. dan kun je van de een naar de ander op en neer springen, zonder dat je je wachtwoord opnieuw hoeft in te vullen.
om accounts te koppelen klik je vanuit je inbox rechts boven naastje naam op het pijltje - opties - machtigen- accounts toevoegen.