Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2012 23:52:06
Huishouden & Energie

Radiator van blokverwarming vervangen met hoge rekening

Ebroeken schreef op dinsdag 4 sep 2012, 22:30: ik kwam er toch pas deze februari achter dat hij lek was dus hoe had ik hem dan al in de (vorige?) zomer kunnen laten vervangen. beetje rare opmerking.

niet in de vorige, maar wel in de volgende. deze dus. jij hebt zelf die vriespoging in februari toegestaan terwijl dat dus helemaal niet nodig was. je gebruikt die verwarming toch niet?
daarnaast ben je er ook zelf bij als ze in augustus weer een vriespoging doen. dat is wel even iets anders als weggaan als je een band laat vervangen.
en nu is de installateur die bekend is met de installatie ineens geen goede installateur meer? dat ontluchten zijn ze ook nog niet mee klaar. kunnen ze nog wel een paar keer gaan doen.