Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-09-2012 18:10:08
Huishouden & Energie

Cv ketel in kast slaapkamer

Bedankt allemaal voor de antwoorden.
het is niet zo dat ik dat ding verdenkt van koolmonoxide, dat is een hele tijd geleden al gebeurt, dat ding is toen gemaakt en er werd toen iets tussen geplaatst wat er tijdens het ophangen van dat ding nog niet in zat. vergeten waren ze het.
het was een levensbedreigend situatie.
er werd toen ook veel gas verbruikt, maar dat is inmiddels al goed gekomen.
het is me gewoon een doorn in het oog, dat het ding nog steeds de woning niet warm kan krijgen, en dat het ding vaak water lekt in die kast waardoor t een vochtige bedoeling word (er staat gewoon een emmer op de grond in die kast die het water opvangt, al mooi wat inmiddels). en zelf vind ik het ook zeer onaangenaam dat zo een ding in een slaapkamer hangt.
het is gewoon een wit, langhoekig ding met elektronishe cijfertjes erop.
niet zo een als een rode bal waar water in moet. maarja hier hebben jullie ook niks aan.
en verder slaapt mijn broertje swinters met de ramen/deur dicht en de kastdeur open, zo lekker warm dat ding in de kast (dat dan weer wel).
ik ergerde me er gewoon aan omdat ik dacht dat het niet mocht, maar als het wel in de kast mag hangen laat ik het er maar bij. dan is er niks aan te doen.