Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2012 19:17:11
Huishouden & Energie

Cv ketel in kast slaapkamer

Miraltje schreef op woensdag 12 sep 2012, 18:11: @poltol

via je eigen link


v: hoe hoog moet mijn co-melder hangen?


u kunt de co-melder op de slaapkamer het beste op 'slaaphoogte' plaatsen en in de woonkamer op 'zithoogte'. koolmonoxide is ongeveer even zwaar als lucht en verspreidt zich gelijkmatig door de kamer/het huis. kies een plek waar de co-melder schoon blijft, uit de buurt van kinderen en huisdieren. lees de handleiding voor de specifieke installatievereisten. co-melders van first alert kunnen ook worden neergelegd (op een kast bijvoorbeeld

een combi melder is alleen effectief dicht bij een verbrandings toestel vandaar dat er wordt geadviseerd deze dan aan het plafond te hangen


v: wat is de beste plaats voor de combimelder?


de beste plaats om de combimelder op te hangen is tussen het toestel (meestal de cv-ketel of geyser) en de slaapkamers in. dit is over het algemeen de gang.

bron first alert



beste miraltje,

als je met alle geweld gelijk wilt hebben, krijg je dit nu van mij.
maar lezen is en blijft een kunst blijkt maar weer.
u had bezwaar tegen een combi meter, bij deze rad ik u aan de tekst bij de faq vragen te lezen die onder het hoofdje combimeter staan.

vr.gr. poltol [die er nu dus wel mee klaar is, bah wat een gelijkdoenerij elke weer]