Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-09-2012 13:51:40
Huishouden & Energie

Op iemands naam bestellen bij postorderbedrijf

Dag kitty,

zoals reeds geschreven: stuur een aangetekende brief (en een kopie via email) naar desbetreffend postorderbedrijf.

maar geef ook duidelijk aan dat zij (dat bedrijf) geen overeenkomst zijn aangegaan met u (of andersom), maar met uw (meerderjarige - neem ik aan) dochter. tevens dat u dus geen enkele verplichting heeft jegens dat bedrijf.

ook gezien de opstelling van dat bedrijf moet u gewoon kort door de bocht gaan en ook in die brief/mail schrijven, dat, mocht dat bedrijf toch dat geld op u proberen te verhalen, dat u elke rechtzaak vol vertrouwen tegemoet ziet.

tevens rust bij dat bedrijf de verplichting, duidelijk aan te tonen dat u een bestelling heeft geplaatst / een overeenkomst bent aangegaan met hen, mochten zij toch u nog verder lastig vallen.

persoonlijk zou ik mij verder niet zo druk meer maken.

wel kunt u nog op het persoonlijke vlak iets verder gaan en uw dochter duidelijk maken, dat als zij zo doorgaat, zij (!!) in de problemen komt en niet u. jammer van de slechte relatie, maar dat is nu eenmaal niet anders.

wat de vraag / eis van dat bedrijf betreft (kreeg ik een brief dat de andere partij moet ook toestemmeing geven dat het bedrag op haar naam komt en ze moet dan een copie van haar id kaart meesturen en een bewijs van haar inkomen)..... u bent niet verplicht om daaraan mee te werken. u heeft in feite geheel niets met dat bedrijf te maken.

succes, gr. hutch