Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2012 15:25:26
Geldzaken & Recht

Weer e

Margreet1958 schreef op zaterdag 29 sep 2012, 14:35: krijg 27 sept 2012 een brief van een deurwaarder
de jong-schelderwaard b.v met de mededeling dat ik 28 sept 2012 een bedrag van ruim 3000 euro moet betalen,anders op 1 oktober met behulp van politie mijn inboedel word inbeslag genomen.
heb al met een advocaat in 2011 gevraagd waar dit over ging en tot op heden niks gehoord.nu heb ik al weinig spullen,maar die bedreiging boven je hoofd is ronduit verschrikkelijk.ben behoorlijk bang dat ik met me kinderen weer niks hebben.leef al jaren ver beneden bijstandsnivo en dit kan ik niet meer de bij hebben.wie kan me zeggen wat ik hieraan kan doen.heb echt geen geld.

wat ik je adviseer is om het kantoor te bellen en te vragen, als dat tenminste niet in die brief staat vermeld, wie de schuldeiser is/zijn. misschien berust het op een misverstand en dient de boel rechtgezet te worden. is er inderdaad een schuldeiser dan kun je om een regeling vragen. is die al geweest en heb je je daar niet aan gehouden dan rest inderdaad verkoop. in de praktijk blijkt dat dit heel vaak blufbrieven zijn. gewoon om mensen te dwingen te reageren. succes.