Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2012 18:08:45
Geldzaken & Recht

Weer e

Beste margreet, hoe zoiets ook gekomen is, maakt niet zoveel uit. het gaat erom dat het opgelost moet worden. ik zou je aanraden om de deurwaarder niet in je eentje tegemoet te treden. deze mensen zijn zeer machtig en etaleren dat ook. het beste kun je je advocaat vragen om aanwezig te zijn en hem het woord laten doen. advocaten spreken - net als deurwaarders - de juridische taal. bovendien kan een advocaat dingen weerleggen, waar jij zelf nooit op zou komen, gewoon omdat jij geen rechten gestudeerd hebt.
bel maandag zo snel mogelijk je advocaat op en vraag hem, of een kantoorgenoot, om erbij te zijn. je moet dit echt niet in je eentje op gaan knappen.

vreemd trouwens dat er blijkbaar geen naam van de eisende partij op de correspondentie staat die jij van de deurwaarder hebt gehad. de naam van degene die geld van jou eist, hoort daar altijd op te staan. hoe zou je anders een vordering kunnen weerleggen? meestal staat dat al redelijk aan het begin.

heel veel sterkte gewenst maandag! ik hoop echt dat je er uit komt. mocht je bang zijn om er niet uit te komen: je kunt altijd zondagavond spullen die je dierbaar zijn opslaan bij buren of familie, dan heb je die in elk geval nog. mag niet, maar er zijn wel meer dingen die niet mogen...