Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2012 22:26:13
Computers & Telefonie

Eindeloze reparatie htc desire hd

Winterman schreef op zaterdag 29 sep 2012, 22:22: zoekster schreef op zaterdag 29 sep 2012, 22:08:
indien nee, dan kun je een aangetekende brief schrijven naar htc met dat de telefoon opnieuw niet goed is gerepareerd en dat je dat ook nog eens hebt gefilmd bij het uitpakken

de telefoon is trouwens helemaal niet door htc gerepareerd, maar door "een reparatiecentrum welke zich profileert als een htc reparatie centrum"
ik ben bang dat ik gelijk krijg: het wordt een discussiezaak. helemaal als de reparatiecentrum geen officiƫle htc reparatiecentrum is.
om uit naam van de fabrikant te mogen repareren, dient de betreffende onderneming daar expliciet toestemming van de betreffende fabrikant te hebben gekregen. die onderneming dient aan specifieke eisen van de fabrikant te voldoen. en die eisen zijn niet misselijk.