Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-10-2012 13:38:38
Computers & Telefonie

Eindeloze reparatie htc desire hd

Allen bedankt voor de reacties.

winterman schreef op maandag 1 okt 2012, 11:00: de enige die over dingen heen leest ben jij. jij wil de gouden tip lezen die jou in 1 klap van de problemen verlost. het enige wat je nu kan doen is die telefoon tot in het oneindige door htcrepair laten repareren, of een nieuwe kopen.

nee winterman dat is niet zo. ik krijg meerdere keren te horen dat ik de telefoon in deze toestand heb geaccepteerd, vandaar dat ik de indruk kreeg dat men over het bericht heen las. en nee ik verwacht geen gulden antwoord hoewel die wel gewenst is natuurlijk. als dit het finale antwoord is dan is mijn vertrouwen in consumentenrecht weer wat geslonken. raar dat wanneer je een apparaat ter reparatie indient, het reparatiecentrum niet aansprakelijk te stellen is wanneer er direct na de reparatie complicaties zijn die op het eerste zicht niet waarneembaar zijn.

ik ben denk ik genoodzaakt toch maar weer verder te gaan met deze jongens want als dit nog meer geld gaat kosten kan ik net zo goed een nieuwe mobiel nemen.

nogmaals iedereen bedankt voor de reacties.