Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-10-2012 10:17:10
Geldzaken & Recht

Huisvredebreuk? huurbaas overlegt niets en doet inbreuk op privacy.

Roybr schreef op dinsdag 9 okt 2012, 00:44:
de situatie is echter ingewikkelder. de huurbaas heeft in het verleden meerdere maling mondeling toegezegd dat wij zelf een nieuwe huurder mochten zoeken als dat nodig bleek te zijn. dit hadden wij nu erg prettig gevonden, het gaat tenslotte om iemand die je dag in dag uit ziet.

ja.....nou.....en?

nogmaals, je bent geen eigenaar van die woning. je hebt er geen zak te vertellen. je huurt een kamertje. wat jij op dat kamertje doet met je vriendjes moet je zelf weten, maar voor de rest heb je geen enkele inspraak. al zal ze die hele woonkamer roze verven en die ene beschikbare kamer verhuren aan een stelletje met baby dan nog heb je het te accepteren.
wil jij een slot op je kamer? ga maar vragen of je er 1 mag plaatsen. mag het niet en je vindt dat niet fijn, dan heb je het recht om een andere kamer te gaan zoeken. let wel even op je opzegtermijn.