Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-10-2012 15:20:22
Geldzaken & Recht

Huisvredebreuk? huurbaas overlegt niets en doet inbreuk op privacy.

Roybr schreef op woensdag 10 okt 2012, 13:06: bedankt voor alle reacties. we gaan er inderdaad werk van maken, daar zijn we zelfs al mee begonnen. of we uiteindelijk via de huurcommissie of via de rechter een uitspraak krijgen weten we nu nog niet, maar rechtshulp is ingeschakeld.

@hereistom en swat1500:
de kamerhuur en servicekosten leken ons in eerste instantie ook redelijk. toen waren wij nog niet op de hoogte gesteld dat de maandelijkse kosten voor gas en licht zo hoog waren. de woning is erg oud en heeft overal hele grote ramen van enkelglas, dus er moet redelijk gestookt worden om het op temperatuur te houden in de winter. daarom hebben wij zelf de meterstanden ieder jaar opgenomen en daar een berekening mee gemaakt (ik werk bij een energieleverancier dus ik weet waaruit de jaarafrekening opgebouwd is) en daar kwam uit dat wij, ondanks het hoge verbruik, toch veel minder verbruiken dan dat wij betalen. ook deze kwestie hebben wij aangegeven bij de rechtshulp en ook daar wordt dus werk van gemaakt.
inderdaad, die servicekosten kloppen niet als ze daarover geen bewijs kunnen leveren hoeveel er werkelijk is gebruikt.
als u al die meterstanden heeft kunt u daarmee de verhuurder confronteren toch?