Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-10-2012 12:19:20
Computers & Telefonie

Groupon voor reparatie ipad, nu ipad al maand kwijt.

Nee, ik bedoel dat ik voor ik de groupon heb aangeschaft naar de applestore ben geweest met het toen kapotte scherm. toen die niks repareerd heb ik via groupon die reparatiebon gekocht.

en groupon steekt wel zelf meer dan de helft van wat ik heb betaald voor die groupon in ze zak, de rest gaat naar de leverancier. dan zouden ze toch wel enige verplichting moeten hebben? zelfs nadat ik al een probleem met het bedrijf heb aangekaart bij hun zijn ze nog doorgegaan met die groupon verkopen.

het bedrijfje ontkend elke aansprakelijkheid en wil hoogstens me geld voor de reparatie teruggeven, alleen hij krijgt maar 30 euro van de 80 euro die ik heb betaald. de rest heeft groupon.