Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 16-10-2012 19:58:29
Computers & Telefonie

Internet explorer 9 supertraag

[quote=oleander12 schreef op maandag 15 okt 2012, 21:57]ik heb zeker ie9 versie 9.0.10, maar ik weet niet waar ik kan controleren of dat 32- of 64-bit is.
help is een wit vraagteken in een blauw rondje rechts-boven in een balk.

je kunt ook de menubalk van ie 9 tevoorschijn roepen, met daarin het menu help, door even op de linker alt toets op het toetsenbord te tikken.

controleer met de rechter muisknop op computer en dan klikken met links op eigenschappen, of je een 32-bits windows 7 of vista hebt, of een 64-bits versie.

in het startmenu, alle programma's, van de 64-bit windows 7 of vista, horen twee pictogrammen (of snelkoppelingen) van ie 9 te staan.

de een is aangeduid met (64-bits) en wijst naar:
"c:\program files\internet explorer\iexplore.exe"

de andere heeft die aanduiding niet.
die andere is dus de snelkoppeling naar de 32-bit versie van ie 9 en wijst naar:
"c:\program files (x86)\internet explorer\iexplore.exe"
.
je kunt met de rechter muisknop op een ie snelkoppeling in het startmenu klikken en dan op eigenschappen klikken. een verwijzing naar program files betekent dus 64-bit en een verwijzing naar program files (x86) betekent 32-bit.