Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 22-10-2012 16:01:41
Computers & Telefonie

Spotnet werkt niet met mijn ziggo

[quote=dcz schreef op maandag 22 okt 2012, 13:04]nou, leg mij dan maar uit waarom ik via mijn upc account gewoon via spotnet kan downloaden...zonder beperkingen, omwegen enz..wil je een voorzichtig, tactisch, eerlijk en/of recht door zee antwoord?

@esmeetje fijn dat het nu werkt, op zich is de newsserver van ziggo best aardig, met een retentie (hoelang bestanden beschikbaar zijn) van 40 tot wel 50 dagen kun je prima uit de voeten. er zijn wel beperkingen zoals snelheid en het aantal data dat je download (afhankelijk van het pakket) maar voor 'normaal' gebruik is dat voldoende.

en een echte aanrader, om meer te weten te komen over het downloaden van usenet is http://www.binaries4all.nl">binaries4all.nl lezen, als je weet hoe het allemaal precies werkt en het zit 'n keer tegen snap je beter waarom iets niet lukt..

oja en downloaden kun je nooit genoeg doen :-)