Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 22-10-2012 16:12:20
Computers & Telefonie

Foto van laptop naar ipad

@djfox741:

als je, nadat je de mappen met foto's volgens mijn eerdere beschrijving op de ipad hebt gezet, de mappen met foto's op je computer verwijdert, dan zullen bij de eerstvolgende synchronisatie alle foto's inderdaad van je ipad worden verwijderd.....
het is ook de bedoeling dat je die mappen met foto's op je computer laat staan. als je dan later aan één van die mappen een foto toevoegt en opnieuw synchroniseert, dan wordt die ene foto er gewoon bijgeplaatst.

de filosofie van apple is dan ook, dat je je bibliotheek met foto's (mappen met foto's) op je computer beheert en dat je b.v. middels itunes die bibliotheek (of een deel daarvan) synchroniseert met je ipod/iphone/ipad. gooi je foto's weg uit je bibliotheek, dan verdwijnen ze, na synchronisatie, ook van je apparaten.

freya