Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 22-10-2012 17:02:54
Computers & Telefonie

Spotnet werkt niet met mijn ziggo

[quote=dcz schreef op maandag 22 okt 2012, 00:02]voor mij werkt het en da's het belangrijkste, ik beweer ook dat het via upc wel werkt, in tegenstelling tot wat wordt beweerd. hoe ik mijn films, muziek enz binnenkrijg.....es ist mir wurst...
túúúúrlijk joh, je hebt helemaal gelijk hoor...
(zucht...)
van het upc-forum:

quote:

nieuwsserver upc niet meer beschikbaar
« gepost op: 29-jan-12, 14:59:12 »
omdat ik, sinds een week, geen berichten meer ontving van news.upc.nl heb ik hierover een vraag gesteld, het antwoord is verrassend. zie onderstaande tekst:

beste meneer/mevrouwr,

bedankt dat u contact heeft opgenomen met de klantenservice van upc. mijn naam is myrthe en ik neem uw vraag persoonlijk in behandeling. ik begrijp dat deze gaat over het niet meer kunnen ontvangen van berichten van news.upc.nl.

sinds 26 januari 2012 is de nieuwsserver van upc niet langer beschikbaar. u kunt dus geen gebruik meer maken van news.upc.nl. u zult vanaf nu gebruik moeten maken van een (betaalde of gratis) openbare nieuwsserver. onze excuses voor het ongemak.

ik heb geprobeerd om uw vraag zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. heeft u behoefte aan meer (of andere) informatie, neem dan gerust opnieuw contact met ons op.

met vriendelijke groet,

myrthe
klantenservice upc

end of quote;

klik voor de link-> http://www.chelloo.com/upc/index.php?topic=42996.0">upc-forum

je betichtte iemand dat die van kul schreef, bedoelde je vast jezelf mee of niet?

ziggo voert nog wel een nieuwsserver met binaries..