Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2012 09:05:05
Geldzaken & Recht

Geen terugbetaling na annuleren goederen door webshop

Goedemorgen,
nee, nog niet het gewenste resultaat.
heb uit financieel oogpunt de brief per email verstuurd en via het contact formulier op hun website.
heb er trouwens tot mijn verbazing per email reactie op ontvangen. dezelfde tekst die ik ook eens
aan de telefoon heb gehad. het ligt bij de boekhouder en binnen een paar dagen wordt het op uw
rekening gestort. heb hier totaal geen vertrouwen in, daar ik die melding eerder heb ontvangen. ben zo boos, ik vind het zo onrechtvaardig, had het andersom moeten zijn, dat ik een wanbetaler ben...
enerzijds hun mededeling binnen 30 dagen na ontbinding komt het op uw rekening dat termijn is per 12 oktober jl. verstreken en de telefoongesprekken dat het bij de boekhouder ligt een andere keer we doen ons best.... en anderzijds geen geld op de rfekening.
wat een maatschappij leven we in denk ik dan, wetende dat er natuurlijk andere mensen zijn...
overweeg om de brief toch aangetekend te versturen, hoewel ze op mijn email hebben gereageerd, daarmee geven ze aan dat ze het gelezen hebben toch? is dat niet rechtsgeldig?
geen idee wat ik nu moet doen om aan mijn geld te komen, ben een vechter, maar onbegrijpelijk, zo bitchy en akelig als je behandeld wordt. eigenlijk in een vorm van: mens zeur niet zo.
ik blijf duidelijk en rustig, maar soms.....

aangifte doen bij de politie heeft geen zin het is nog een civiele zaak als ik het goed begrepen heb nog geen diefstal, zo voelt het wel, mijn geld in hun beheer en voorlopig kan ik er naar fluiten.

heel graag jullie reacties.
groeten en alvast bedankt
susan