Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 14-11-2012 12:26:25
Elektronica & TV

400hz of 800hz lg tv

Ik wist niet dat er al 800 hz-televisies op de markt zijn. ik heb er zelf een van 100 hz en dat is al goed genoeg (in ieder geval voor mij).

ik heb een paar moderne computermonitoren (flatscreen) die 60hz weergeven (resolutie1920x1200). deze schermen geven (in tegenstelling tot schermen die volgens veroudere techniek zijn gemaakt) geen flikkeringen als je schuin naar de monitor kijkt.

dit jaar kocht ik een 3d-monitor omdat ik niet de behoefte heb om mijn nog goede bravia tv-scherm in te ruilen maar wel graag de mogelijkheid heb om 3d te ondergaan. dit scherm kan 120hz weergeven. ik neem aan dat die frequentie 2x zoveel is vanwege de toegepaste 3d-techniek. feitelijk geeft een 3d-scherm twee beelden weer en dan moet er gedeeld worden...