Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 14-11-2012 13:36:06
Elektronica & TV

400hz of 800hz lg tv

Heerlijk, al die herhalingen van dingen die allang eens verteld zijn. van de veertien reacties zijn er slechts twee die antwoorden op de gestelde vraag. freya gaf als eerste en enige een kort, bondig en goed antwoord en chevryrolf ging er wat dieper op in met achtergrondinformatie, de andere elf antwoorden zijn overbodig en geven geen antwoord op de vraag, schrijven over een computer en vertellen en passant ook nog dat ze niet eens wisten dat achthonderd hz bestond. hoe kun je dan een antwoord geven, al komt dit fenomeen vaak voor, antwoord geven zonder kennis van zaken.
de twee goede antwoorden heb ik zelf vrij recent ook al eens, uitgebreider zoals ik altijd ben, gegeven, ons oog neemt neemt, gemiddeld, geen snelheden boven ongeveer 40 hertz waar, dus sneller wordt niet opgemerkt, daarom is bij he ontwerpen van tv's daar destijds voor vijftig hz. gekozen. toen de tv geïntroduceert werd waren hogere snelheden technisch ook al zonder meer mogelijk maar de techneuten zagen daar toen en nu ook nog niet, het nut van in, behalve dat er veel mensen zijn die honderden euro's willen betalen voor een snufje dat nog geen euro kost.
de zender bied vijftig hertz aan voor iedereen en niet voor iedere kijker individueel honderd, tweehonderd, vierhonderd of achthonderd hz.
kaakje, een server "bedient" de meerderen computers van digitale signalen die op één netwerk zijn aangesloten en verandert niets aan een signaal, heeft niets met tv (kwaliteit) te maken!
in een winkel worden signalen zelden of nooit "opgepompt" want dan worden worden er allerlei zaken "overstuurd" en wordt de beeldkwaliteit zelf slechter! wél wordt er meestal een antenneversterker geplaatst omdat het aangeboden antennesignaal hooguit voor drie tv's voldoende is, misschien vergis je je daarmee, als ik ook dit geen antwoord op de vraag van de ts.