Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
consument35 - 14-11-2012 14:15:33
Elektronica & TV

400hz of 800hz lg tv

Beste rita,

zoals je al wel zult doen:
laat je in ieder geval goed inlichten in de winkel, of via google, naar de verschillen van de frequenties. het kan zijn dat de 800 hz techniek nodig is (bij 3d techniek) om met twee personen een spel te spelen waarbij beide spelers een ander beeld waarnemen (hun eigen spel) terwijl je maar 1 tv nodig hebt. beiden gebruiken dan 400 hz voor het afzonderlijke (3d) beeld van hun spel en je kunt toch het totale scherm van de tv gebruiken ipv dat deze een split-screen krijgt, bijvoorbeeld onder en boven, of naast elkaar.

of met twee personen twee verschillende zenders op vol scherm bekijken (wel/niet in 3d) waarbij 1 van de 2 een koptelefoon zal moeten gebruiken om geen last te hebben van het geluid van de ander.
persoon 1 kijkt dan bijv. sport, terwijl persoon twee een film kijkt, en toch samen op 1 tv...

het kan zijn dat deze techniek daarvoor gebruikt wordt, of indien je andere nuttige informatie hebt ingewonnen, bedenk dan of je hier wel/geen gebruik van gaat maken zodat je niet onnodig veel geld uitgeeft. succes met het uitzoeken en je keuze.