Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poecilia - 14-11-2012 18:57:20
Elektronica & TV

400hz of 800hz lg tv

[quote=freya schreef op woensdag 14 nov 2012, 18:47]@naj:

de uitspraak: "dat in tv's met 3d een betere beeldbuis zat dan in tv's zonder 3d" is volslagen onzin.....
om te beginnen praten we nu over lcd- of led-schermen (panelen) en niet over beeldbuizen. en ten tweede, de elektronica en de software in de tv bepalen of de tv 3d aankan of niet, dat heeft verder niets met de kwaliteit van het lcd-scherm te maken. de toestellen van tegenwoordig hebben allemaal een hd paneel (1920x1080).

wel is het zo dat tegenwoordig de nieuwe modellen vrijwel allemaal geschikt zijn om 3d weer te geven en kun je bijna geen toestel meer kopen die dat niet kan. wil je het niet, dan gebruik je het toch gewoon niet? de keuze in modellen is nu eenmaal groter wanneer er wel 3d op zit. en wat maakt het uit? mensen kopen zo vaak een apparaat, waarvan ze de helft niet gebruiken....

kortom, kijk naar de dingen die wel belangrijk voor je zijn en als er dan toevallig ook 3d op zit, so be it.

freya



ik ben het helemaal met freya eens, niets verplicht je om 3d daadwerkelijk te gebruike