Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 16-11-2012 09:36:13
Geldzaken & Recht

Rechten bij ontvreeming van artikelen uit paketje

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21066169/__post_ligt_weekend_op_straat__.html">post op straat

"volgens de politie nam postnl niet op....... hopelijk meldt postnl zich snel, anders moeten we het zelf bezorgen....."

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21068958/__weer_post_in_sloot_bij_de_meern__.html">post in sloot

post.nl is totaal niet geïnteresseerd in 'onze' post. post.nl neemt vaak personeel aan, die totaal niet te vertrouwen is. bij post.nl is al vele jaren bekend, dat veel personeel post wegneemt, weg gooit, mee naar huis neemt, open maakt enz. enz........ de screening laat veel te wensen over. maar ja.... de directie verdient goud geld aan alle post. en daar gaat het uiteraard om.

en wilt u meer zekerheid hebben aangaande uw post, moet u de post aangetekend versturen. op zich zegt dat al heel veel. u geeft uw post aan een bedrijf (.....) en dat bedrijf vertrouwd zijn eigen personeel totaal niet, want waarom zou u anders aangetekend moeten versturen?

post.nl kan men zo langzamerhand wel als een niet geheel betrouwbaar bedrijf bestempelen (netter is het niet te omschrijven). het is altijd maar afwachten of de post wel aankomt....... laks personeel, onbetrouwbaar personeel, totaal niet geïnteresseerd personeel enz. enz.

gelukkig is er ook nog heel veel personeel, wat wel te vertrouwen is. alleen die rotte appels verzieken het helemaal. maar die rotte appels kunnen maar door blijven gaan. post.nl doet daar niets aan, heeft daar ook geen belang bij. zolang wij maar (aangetekend) via post.nl blijven versturen, accepteren wij dat maar.

lang leve de concurrentie.