Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vliegenderob
vliegenderob - 22-11-2012 18:56:14
Elektronica & TV

400hz of 800hz lg tv

[quote=makarov schreef op vrijdag 16 nov 2012, 21:18]
de techniek om zonder bril 3d tv (autostereoscopie) te kijken is nog niet goed genoeg maar zit er ongetwijfeld aan te komen.

dat denk ik niet, want bij 3d wordt in feite een gecodeerd signaal getoond en dat kan alleen met een decoder, in dit geval een 3d bril dus, gedecodeerd worden. maar dat is mijn eigen gedachte, vroeger dachten we ook niet dat we nog eens op de maan zouden komen en dat is ook achterhaald. of onze hersenen zullen eens "leren" zo'n gecodeerd beeld te decoderen, betwijfel ik, maar nogmaals, ik houd mij open voor iemand die het beter weet.
voorlopig zie ik dit [bijna] nét zo als dat we het data geluid van een spraaksignaal ook niet kunnen verstaan. overigens schijnen er vakkenvullers te zijn die streepjescodes kunnen lezen, als is dat waarschijnlijk een kwestie van gewoon een beeld onthouden, net als morse tekens kunnen begrijpen. dat is ook niet zo moeilijk want ik kan dat ook.