Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-11-2012 11:44:41
Geldzaken & Recht

Wia beoordeling bindend?

De info klopt wel maar het wordt er wel nodeloos ingewikkeld van. de feiten zijn dat er een recente volledige herafkeuring op tafel ligt. het dossier van de arts en het onderzoek van de arbeidsdeskundige zijn doorslaggevend en zeker niet slechts adviserend. dat de arbeidsdeskundige slechts één functie voor truus kan vinden onderstreept nog eens de 100% arbeidsongeschiktheid. dat moeten in de procedure altijd drie functies zijn om de hoogte van de uitkering (het maatmanloon) te kunnen bepalen. helaas zijn de klachten van truus zo serieus dat het maar bij één mogelijke functie blijft. te weinig perspectief dus in de ogen van de arbeidsdeskundige.
verder is het een feit dat ze maandag (of dinsdag?) een afspraak heeft met een tweede arbeidsdeskundige, geen tweede arts. van een oordeel van een tweede arts is dan ook geen sprake en wordt trouwens ook helemaal niet genoemd. bij een 100% herafkeuring en onvolledig rapport van de arbeidsdeskundige is daar ook helemaal geen aanleiding toe.

laten we het simpel en overzichtelijk houden voor de gemoedsrust van truus. alles wijst op communicatieproblemen bij het uwv. truus, laat je nog even weten hoe het afgelopen is?

groeten van een ervaringsdeskundige.