Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-11-2012 20:02:11
Geldzaken & Recht

Wia beoordeling bindend?

Oke rim, als truus 19 okt. echt de beslissing van het uwv heeft ontvangen, dan kan het gaan om een afspraak of een controle/onderzoek.

als u een wia-uitkering aanvraagt of heeft, kunnen wij u oproepen voor een afspraak met een verzekeringsarts of arbeidsdeskundige. u krijgt een brief waarin staat waar, wanneer en bij wie u moet komen. u bent verplicht om te komen op deze afspraak. ook moet u tijdens de afspraak op alle gestelde vragen antwoord geven.
bron: http://www.uwv.nl/particulieren/ik_ben_ziek/ik_ben_bijna_2_jaar_ziek_en_kan_nog_werken/tijdens_mijn_wga-uitkering/kom_naar_afspraken_bij_uwv.aspx"> klik hier

werk mee aan herstel:
u moet meewerken aan uw re-integratie om zo snel mogelijk weer (meer) aan het werk te gaan. dit kan ander werk zijn dan het werk dat u eerst deed. u maakt afspraken met de arbeidsdeskundige van uwv over uw re-integratie. de afspraken die u samen maakt staan in uw werkplan. u moet zich aan deze afspraken houden.
bron http://www.uwv.nl/particulieren/ik_ben_ziek/ik_ben_bijna_2_jaar_ziek_en_kan_nog_werken/tijdens_mijn_wga-uitkering/werk_aan_herstel_probeer_te_werken.aspx"> klik hier

voor meer informatie zie de 3 berichten ron530 :-)