Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 30-11-2012 00:18:27
Winkels & Webshops

Afmelding mailing na overlijden

[quote=jorisw schreef op dinsdag 27 nov 2012,
het lijkt een beetje overdreven, maar het gaat er om dat iemand anders dan de geregistreerde persoon iets op wil zeggen. er zijn helaas heel veel "lolbroeken" die er misbruik van zouden maken als je iemand anders account kunt wijzigen. als een bedrijf zomaar na een verzoek van een derde dit zou stoppen is het huis ook weer te klein of fora zoals dit.

het is niet alleen overdreven, het is ook belachelijk om zo moeilijk te doen over zoiets onbenulligs als het toezenden van reclame. ik wilde een keer precies weten welke (reis en annulerings)verzekering wij ook alweer hadden afgesloten bij een maatschappij, en ondertekende dus gewoon met mijn naam. ik sta tenslotte ook op die polis. kreeg een mail terug dat alléén de hoofdverzekerde -mijn man- deze gegevens kreeg. wat ik ook mailde, ik kreeg ze niet. simpel trucje toegepast: ik heb weer de gegevens opgevraagd en dan maar ondertekend met mijn mans naam. toen kwamen de gegevens opeens wél!
ik heb ze wel even gewezen op deze belachelijke vorm van "beveiliging". en kreeg vervolgens netjes een excuusmail. mét mijn gelijk. er was nog nooit iemand op gekomen dat deze "beveiliging" zó gemakkelijk te omzeilen was....