Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sanne1 - 03-12-2012 16:04:09
Auto & Vervoer

Krassen op mijn auto door de wasstraat

[quote=gdemage schreef op zaterdag 1 dec 2012, 20:03]ik ben met mijn auto door de clean look carwash in soest gereden. bij het uitstofzuigen na de wasstraat kwam ik erachter dat er een grote hoeveelheid oppervlakkige krassen in de lengte over de auto heen zitten.

ik heb dit direct gemeld aan de eigenaar van de carwash en heb daarna een schadeformulier ingevuld. de wasstraat is bovag geregistreerd.

de regels van de bovag zeggen dat ik een schade inspecteur kan inhuren om uit te zoeken of de schade komt door de wasstraat. kosten: 420 euro, deze kosten moet je als klant voorschieten en als je in gelijk gesteld word krijg je deze terug.

maar, hoeveel kans heb ik dat ik in gelijk gesteld ga worden. toen ik belde met de bovag werd me verteld dat ze niet echt aan bemiddeling doen met wasstraten. op mijn vraag of ik kans zou maken werd me verteld dat die man me dat alleen kon vertellen als hij een glazen bol zou hebben.(nuttig)

zijn er cijfers bekent over dit soort zaken?