Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 07-12-2012 10:34:29
Voeding & Gezondheid

Uw huis veilig?

[quote=boukje1989 schreef op donderdag 6 dec 2012, 22:35]moest meteen beslissen, want het was alleen vanavond. natuurlijk kan ik binnen 8 dagen er onderuit komen. ze willen het namelijk met mond en mond reclame verkopen. maar had nog nooit eerder van ze gehoord.
trap hier nooit in. dergelijke figuren willen aankomende 'slachtoffers' alleen maar onder druk zetten. zij krijgen namelijk per aangebracht 'slachtoffer' een bonus uitbetaald.

blijf nuchter en zeg tegen dit soort figuren, dat, mocht u interesse hebben, u hen wel terug zult bellen.

iemand die bij u aan de deur komt en u met dat welbekende smoesje dat die aanbieding 'alléén vanavond geldt' onder druk probeert te zetten, is per definitie een leugenaar. dergelijke figuren moet u onmiddelllijk het huis uit zetten!

wedden dat u de volgende dag of ook nog later, voor hetzelfde geld dat krijgt, wat die avond ook is aangeboden...... sterker nog: als u de volgende dag belt en u bied voor hetzelfde €2000,-- , dan is de kans heel erg groot, dat u het ook krijgt.

een tip van mij: koop of sluit een contract nooit direct aan de deur of op straat (af).
altijd eerst heel goed nadenken. de kans dat u eerlijk wordt voorgelicht is te verwaarlozen.

als ik u was, zou ik dit contract ook per omgaande (vandaag nog) ontbinden. in ieder geval aangetekend versturen. anders loopt u het risico, dat uw brief 'niet aangekomen' is.

bij deze daag ik dat bedrijf ('uwhuisveilig') dan ook uit, om hier (op) te reageren.
of zij reageren niet, of er wordt een gigantisch onzin verkooppraatje geplaatst.