Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bi
bitie - 09-12-2012 14:39:29
Huishouden & Energie

Driewegklep vervangen hr ketel

Beste lezers,

donderdag 29 nov. ben ik gebeld door feenstra, ik kon mijn oren niet geloven. ze hadden de driewegklep besteld bij intergas en kon geplaatst worden.

vrijdag 30 nov. heeft de monteur de nieuwe direwegklep geplaatst maar helaas het probleem is niet verholpen. nu blijkt dat het kastje dat de driewegklep aanstuurt geen contact maakt. en aan de achterkant van de ketel voelde hij aanslag, dit zou te maken hebben met mogelijke lekkage.

daarom het advies gekregen om toch maar een nieuwe ketel te plaatsen. omdat de 1ste monteur geen goede diagnose had gesteld en wij weer 2 weken verder zijn, wil het leidinggevende van feenstra mij tegemoetkomen. in plaats van € 1900,= wordt € 1400,= aangeboden voor een intergas hre cw4 (inclusief montage).

ik heb gebeld met verschillende leveranciers waaronder warmte service (n.a.v. de informatie van de cvtechnieker en tot15karakters op dit forum). de kosten hier zijn inclusief montage ook € 1400,- eigenlijk komt het erop neer dat de montagekosten net zo hoog zijn als de ketel zelf. montage kosten zijn gemiddeld € 600,- tot € 700,- warmte service levert de ketel cw4 voor € 800,- en de monteur vraagt tussen
€600/€700.

de ervaring leert dat feenstra zo wie zo veel duurder is. feenstra is hiervan op de hoogte gebracht. zij begrijpen niet hoe het komt dat andere leveranciers standaard goedkoper zijn. ik heb aan hen doorgegeven dat ik niet vind dat zij mij tegemoetkomen als ik bij een andere leverancier ook dezelfde prijsaanbod krijg. het zou redelijk zijn als feenstra mij alleen liet betalen voor de ketel en niet voor de montagekosten, want ik heb immers een abonnement op hun servicediensten. maar ja, dat doen ze natuurlijk niet.

het ligt nu aan mij om te bepalen door wie ik een nieuwe ketel laat plaatsen.
wordt het een andere leverancier of feenstra?