Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 09-12-2012 20:30:06
Huishouden & Energie

Driewegklep vervangen hr ketel

[quote=bitie schreef op zondag 9 dec 2012, 14:39]....
het zou redelijk zijn als feenstra mij alleen liet betalen voor de ketel en niet voor de montagekosten, want ik heb immers een abonnement op hun servicediensten. maar ja, dat doen ze natuurlijk niet.
....
voor het grootste deel ga ik wel mee in je verhaal, maar wat je hier schrijft is natuurlijk volstrekt onredelijk. je sluit een onderhoudscontract af voor het onderhoud van de ketel die er hangt. als je een nieuwe ketel laat plaatsen valt dat natuurlijk niet onder het onderhoudscontract van je oude ketel.

en een nieuwe ketel plaatsen zal in de meeste gevallen niet een kwestie zijn van alleen maar even de oude ketel verwijderen en de nieuwe ophangen. als het exact hetzelfde merk/type ketel is wel ja, maar dat zal vast niet het geval zijn. en dan niet alleen aanpassingen aan de leidingen, maar misschien ook nog wel aan de dakdoorvoer....

maar, een wat scherpere korting had inderdaad wel gemogen....

freya