Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 11-12-2012 17:46:01
Geldzaken & Recht

Betaaldag.nl

[quote=busybear schreef op dinsdag 11 dec 2012, 15:58]zijn er mensen die inmiddels daadwerkelijk aangifte hebben gedaan? ik lees hier wel voornemens om dat te doen, maar niet of het werkelijk gedaan is.
ik ga morgen aangifte doen in mijn woonplaats; ze handelen nog steeds zonder vergunning en rekenen woekerrente, wat ze dan maar even garantstellingskosten noemen .

dat is vhet enige wat ver opzit, maar voor oplichting heeft de politie niet veel tijd bescikbaar. ik kijk wel eens naar het progremma opgelict op tv. en merk dan dat het heel moeilijk is om op dit lui houvast tekrijgen. en juist mensen als u die toch al de eindjes aan elkaat moet knopen heel vervelend.