Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpstra - 11-12-2012 19:23:10
Auto & Vervoer

Krassen op mijn auto door de wasstraat

Gdemage. ik geef u weinig kans. glazen bol? mafia.!.
de bovag is een overbodig en fout instituut. mijn auto renault werd bij de citroeen dealer in lelystad afgekeurd. op meerdere punten.ophangrubbers e.d. de ratten hadden het binnen en buitenspatbord los geknipt. "daar zit bij een franse auto altijd roest" was het commentaar. de goed getectileerde bodem was half kaal gestript met een las hamer. bovag. anwb en nog twee organisaties gaven niet thuis.ik had de auto zo afgeleverd bij de garage kreeg ik te horen.wel moest de bovag dealer met een spuitbus m.l.(tectiel) de bodem onderkant inspuiten. ik kreeg geen toestemming om bij een goed bedrijf de zaak te laten tectileren.n.b. in de winter over de pekel heen. in nijmegen waar ik ook werkte bleek alles in orde. maar ja, die los geknipte spatborden.
nogmaals, bovag in een afdekmiddel van en voor foute garage bedrijven.
jammer, maar ik heb enige kennis van en relaties die meer kennis van auto hebben dan de meeste auto bedrijven.
antwoord. houd die vierhonderd euro in uw zak. een "garnaal"gaat uw auto beoordelen. dat heb ik twee maal meegemaakt met collegea. gelukkig kon ik ze helpen en een vergoeding was de prijs.
spit de opmerking van grindweg eens uit. neem een techneut mee.sterkte en succes. vrgr.h.