Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 13-12-2012 18:42:42
Huishouden & Energie

Verkoop contracten bdr containerreiniging

Als u geen rekeningnummer hebt gegeven, dan kan bdr ook niets van uw rekening halen. omdat u zo uitdrukkelijk vroeg over geld van uw rekening halen, dacht ik dat u misschien wel al wat gegevens aan bdr had gegeven, maar niet uw handtekening had gezet.

de enige manier waarop u voor de rechter zou moeten verschijnen is als bdr blijft volhouden dat u wel een contract bij bdr heeft lopen en ze daarmee naar de rechter zouden stappen. dat zullen ze niet doen, omdat u niets heeft getekend. en nu blijkt ook nog eens dat ze geen rekeningnummer van u hebben. in feite is er geen enkel bewijs van contact tussen u en bdr.

u kunt dan ook wel volstaan met helemaal niet reageren. u hoeft die rekening zelfs niet terug te sturen. het enige waarom u per aangetekende brief zou reageren is om u zeker te voelen. het zou me nl niet verbazen als bdr met incassobureautjes gaat dreigen en dreigen met gerechtelijke stappen.
echter, u komt behoorlijk agressief over, dus ik denk dat u uw mannetje wel zult staan. dreigen aan de telefoon is niet nodig, maar op een rustige toon uitleggen dat u ermee in de publiciteit treedt kan geen kwaad. u kunt de acceptgiro terugsturen, hoeft niet, er is toch geen enkel bewijs dat bdr met u een contract heeft afgesloten.