Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 14-12-2012 12:48:05
Huishouden & Energie

Verkoop contracten bdr containerreiniging

[quote=misterzuinig schreef op donderdag 13 dec 2012, 17:35]ik kreeg vandaag zomaar een brief van bdr containerreiniging met stickers voor op de container, terwijl ik helemaal niets heb getekend. volgens hun had ik op 28 november aan de deur getekend, terwijl ik aan het werk was.
u heeft niets getekend, u heeft dus helemaal geen overeenkomst.
als u geen overeenkomst heeft, hoeft u dus ook niets op te zeggen.

maar zoals eerder gezegd, indien zij op uw brief niet reageren, kunt u misschien beter (gezien een bepaalde angst van u jegens dit 'bedrijf') er toch nog één (!) aangetekende brief aan wagen (met ontvangstbevestiging) en daarin klip en klaar schrijven, dat u geen overeenkomst met hen heeft en verder geen contact meer wenst te hebben. mocht dat 'bedrijf' menen wel een overeenkomst met u te hebben, geef hen dan aan binnen uiterlijk 2 weken met keihard bewijs te komen. dit hoeft niet met vriendelijke woorden. eisen en vorderen.

hopelijk bent u niet gevoelig voor al die loze dreigementen van dat malafide 'bedrijf'.
zij blijven maar door gaan en elk slachtoffer die wel betaald door toedoen van hun dreigementen, is maar weer mooi meegenomen. u wordt als het ware gewoon uitgelachen indien u wel betaald.

wat dat 'bedrijf' doet is gewoon valsheid in geschrifte en levert een misdrijf op. en dan ook nog eens zich verstoppen achter hun 'wervers'. hoe achterbaks kan men zijn.