Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vlinder30 - 19-12-2012 12:59:41
Geldzaken & Recht

50 euro gepind...100 euro afgeschreven!

Het kan absoluut, heb het zelf nl. ook gehad. gepind: geen geld. gelukkig daarna weer gepind bij een ander apparaat a/d overkant, wel geld. dit was op vakantie, bij terugkomst direkt naar mijn eigen bank, zij hebben het toen uitgezocht en ivm een internationale bankstoring die er toevallig net op dat moment was :( was het dubbel afgeschreven, maar wel (1x) gecorrigeerd, doordat het apparaat geen geld gaf, maar door de dubbele afboeking, was het er per saldo toch 1x eraf gegaan. gelukkig was dit in het buitenland, daar hadden we een limiet per dag, dus het had nooooit gekund door beide bedragen kort na elkaar te pinnen. en ja, een kasverschil uiteraard, die had de bank toen ook op hun tussenrekening.
advies: poot stijf houden en bij de bank erop aan dringen het gewoon uit te zoeken, een storing kan echt met die apparaten hoor! maar het is allemaal uit te zoeken, kost waarschijnlijk wel wat moeite, maar goed, daar zitten ze toch voor bij de bank (toch??). en anders via de ing bank, waar het apparaat van is, zij moeten een kasverschil hebben gehad toen.
succes!