Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-01-2013 09:57:39
Huishouden & Energie

Administratiekosten eneco?

Ik heb hier nu ook problemen mee. telefonisch contact, email etc geen gehoor. ik mag nu zelfs aanmaning kosten gaan betalen over de aanmaning?? ik weiger gewoon uit principe..

natuurlijk gaan ze straks dreigen met afsluiten etc. wegens onbetaalde nota's maar deze hebben 100% betrekkking op een administratiekosten dispuut en niet op openstaande nota's voor geleverde energie...

als de rekening van kosten te hoog oploopt schuift er een brief in je bus, incassokosten (50 euro) daarna volgt er een brief dat ze de zaak uit handen gaan geven en de gemeente van je woonplaats wordt ingelicht omtrent problematische schulden (??) en loop je kans om afgesloten te worden voor het niet betalen van de oplopende incasso, aanmaning en herrinnerings kosten, terwijl je de maandelijkse premie netjes betaalt.

officeel staat een termijn van betalen op 30 dagen, echter bedrijven kunnen in hun voorwaarden dit aanpassen. ik krijg bij eneco het gevoel dat ze het erom doen en zo hun klanten een poot willen uitdraaien, vooral als je al wat langer klant bij ze bent.