Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-01-2013 02:43:00
Auto & Vervoer

Ondeugelijke fiets

Marcel14868 schreef op dinsdag 8 jan 2013, 21:48: beste peter.

ook wij hebben een probleem met bykibike en nee dit heeft niets te maken met mensen die op de eerste rang willen zitten. want als je een fiets koopt zoals wij van 130 euro en hij wordt geleverd zonder dat je er op kan fiets omdat de banden van de velgen aflopen en dat dan ook nog blijkt dat bykibike helemaal niet op het adres zit wat ze opgeven (want dat is een te huur staand pand) en als je de naam opzoekt op google dan lees je dat heel veel mensen dezelfde problemen hebben. daar om peter doe aub aangifte via mijnpolitie.nl want dat hebben wij ook gedaan en als er meer mensen zijn die aangifte doen dan gaan ze actie ondernemen en wij zullen er misschien niet beter op worden maar alle andere raken misschien niet hun geld kwijt.

mvg marcel.

als u zelf een probleem hebt met een fiets, dan is het niet toegestaan om in oude topic uw probleem voor te leggen. m.a.w. u moet dan een eigen topic als topicstarter (ts) opstarten en daar kunnen de experts dan uw probleem wel of niet beantwoorden.

"brandmeester na ruim 8 maanden!"