Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-01-2013 14:23:48
Huishouden & Energie

Huren van een ketel van nuon

Wanneer gaat dat grootonderhoud van start? stel nuon schriftelijk een termijn waarin dit probleem met de ketel volledig moet zijn opgelost.

eerst legt u het probleem uit, dan hoelang er al onvoldoende met de klacht is gebeurd en hoe u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. u vertelt (noem een bedrag) hoeveel u dat inmiddels aan geld en tijd heeft gekost. dan stelt u een termijn waarbinnen dit probleem volledig moet zijn opgelost. stel dat u een contract hebt met nuon en dat dit bedrijf verantwoordelijk is voor het oplossen van dit probleem.
of ze dat doen mbv feenstra of een ander bedrijf is verder uw zorg niet. en als nuon dit probleem niet binnen de genoemde termijn weet op te lossen, u zich gerechtigd acht het contract kosteloos of tegen een gering afkoopbedrag te ontbinden wegens wanprestatie.

brief aangetekend versturen. vraag om schriftelijke reactie op uw schrijven.
(u had dit natuurlijk al veel eerder moeten doen, maar beter laat dan nooit)