Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 13-01-2013 11:14:20
Voeding & Gezondheid

Uw huis veilig?

[quote=carlo2000 schreef op zondag 13 jan 2013, 08:35]ik heb inmiddels naar volle tevredenheid zo'n systeem van uw huis veilig en ken ook diverse andere mensen met het systeem. de voorlichting was correct en goed. ook het feit dat ik de volgende dag werd teruggebeld door een vriendelijke dame, om te informeren of de adviseur zijn werk goed had gedaan, geeft veel vertrouwen. ook de installateur was vriendelijk en nam alle tijd voor de uitleg.van mijn kan niets dan lof! mensen. schrikken in dit geval meer van de confrontatie met de werkelijkheid en van het feit dat ze zich niet hebben gerealiseerd dat de maatschappij is veranderd. dus gewoon doen! carlo
tja.... vandaag registreren en niets dan lof over zo'n bedrijf schrijven.

uiteraard heeft u verder helemaal niets (direct dan wel indirect) met dat bedrijf te maken.
verder zullen wij ook wel niets meer van u lezen op deze site.........
u bent één van de velen die zich registreren, alléén om de misstappen van een bepaald 'bedrijf' goed te praten (of erger).

u denkt toch niet werkelijk, dat wij hier in sprookjes geloven?

dat een bedrijf ergens bij aangesloten is, wil nog niet zeggen, dat zij hun 'waren' niet met dergelijke doorzichtige/goedkope verkooppraatjes aan de man proberen te brengen.

"aan de hand van de presentatie hoe ik daar op zou reageren kon hij kijken of ik in aanmerking kwam voor een gratis pakket om mijn huis te beveiligen. natuurlijk kwam ik daar voor in aanmerking."

als dit figuur mij dat zou zeggen, zou ik een half uur nodig hebben, om bij te komen van het lachen. en dat bedoel ik nu met 'bedrijven' (zogenaamde verkopers) die met 'list en bedrog' (leugens en een toneelstukje) iemand de zaak proberen aan te smeren.

maar u zult wel weer zeggen, dat ik dit (uiteraard) helemaal verkeerd zie.