Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dutch99
dutch99 - 14-01-2013 10:02:11
Vrije tijd & Tuin

Waardebon ongeldig

[quote=sweeterlake schreef op zondag 13 jan 2013, 20:28]ja en nee om precies te zijn.

de nieuwe eigenaar had bij de overname twee mogelijkheden: hij gaat verder met de bedrijfsvoering onder dezelfde naam, neemt de complete inventaris en voorraad over van de vorige eigenaar en daarmee ook de rechten en plichten; of de nieuwe eigenaar gaat niet verder onder de zelfde naam, gaat een ander concept aan en inventaris en voorraad wordt niet overgenomen.

het is zuur en wrang dat uw tegoedbon nu niets meer waard is.

hetzelfde zou ook bij een faillissement een waardeloze tegoedbon zijn geweest.


hallo, dank voor je reaktie,
het bedrijf is met het excact hetzelfde verder gegaan alleen nieuwe eigenaar, m.i. zoals u ook aangeeft blijven er rechten/plichten bestaan. maar het punt is natuurlijk hoe krijg je het recht, de nieuwe eigenaar zegt van niets te weten "wat ook begrijpelijk is" over deze bon. de oude eigenaar opsporen en dit soort bonnen niet kopen, ja als je alles vantevoren weet dan dan had ik deze 60 euro niet eens gemist..;-)