Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

id
idep - 15-01-2013 12:06:46
Voeding & Gezondheid

Uw huis veilig?

Helaas is er binnen deze draad weinig ruimte voor nuance. ook wij hebben uwhuisveilig op bezoek gehad. de verkoper was in ons geval bijzonder vriendelijk en correct. hij heeft het systeem goed uitgelegd en ons geenszins onder druk gezet. hij vroeg ons wel binnen een paar dagen hem te laten weten of we in zee gingen, omdat hij van mening was dat als mensen niet binnen een aantal dagen beslissen ze in het geheel niet beslissen. daar kan ik hem - uit ervaring - geen ongelijk in geven. wij wilden de beslissing toch over het weekend heen tillen en dat was geen probleem.

het zal dus per verkoper verschillen in de mate van "agressief" benaderen. "agressieve" verkopers vind je in iedere branche, autohandel, elektronicazaken, overal! ga niet in zee met mensen die je onder druk zetten, in welke branche dan ook en deze mensen zullen vanzelf van de straat verdwijnen.

ondanks dat de verkoper ons correct te woord heeft gestaan gaan we niet met ze in zee. dit om de doodeenvoudige reden dat ik niet van koppelverkoop houd, waarbij de aanschaf "gratis" is en je vervolgens een abonnement af moet sluiten waarin de aanschafprijs wordt platgeslagen. ik wil transparante kosten voor zowel aanschaf als abonnement.
iedereen die krokodillentranen huilt over deze manier van koppelverkoop door uwhuisveilig en g4s moet even nagaan hoe zijn telefoonabonnement eruit ziet. vermoedelijk niet anders. dure telefoon "gratis" gekregen en vervolgens een extra hoog abonnement. dat wordt door de meesten normaal gevonden.

conclusie: uwhuisveilig in samenwerking met g4s is op zich een betrouwbare combinatie van bedrijven waar je prima mee in zee kan, mits je het het geld waard vindt. helaas bedient uwhuisveilig zich - blijkt uit diverse berichten - van onbetrouwbare verkopers/colporteurs waar het bedrijf iets aan zou moeten doen. ga op zoek naar een betrouwbare verkoper en dan kun je prima zaken met ze doen.