Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

id
idep - 15-01-2013 16:55:57
Voeding & Gezondheid

Uw huis veilig?

Hoi hutch, als je mij bedoelt met "uit de lucht komen vallen", dan klopt dat inderdaad. heb jij nooit je eerste bericht getypt? of ben jij direct met je 5000e (!) reactie begonnen? maar wees gerust, als hier alleen gereaguurd mag worden, dan beloof ik je bij dezen dat dit ook meteen mijn laatste bericht is.

de meeste inbraken in onze wijk zijn van het type "steen door de ruit". daar helpt veilig hang- en sluitwerk niet echt tegen. dan zul je toch een stap verder moeten gaan met bijvoorbeeld een alarm. afhankelijk van je huisraad kan een kluis of alarm zelfs verplicht zijn bij een verzekering.

ik raad je aan mijn reactie nog eens goed te lezen, want ik heb ervoor gekozen om niet met uwhuisveilig in zee te gaan en dat omkleed ik met - naam mijn idee - een aantal relevante argumenten. daarbij heb ik positieve argumenten en negatieve argumenten, gebaseerd op ervaring(!). heb jij directe ervaring met dit bedrijf?

als je vindt dat alarminstallaties met meldkamer te duur zijn voor wat je krijgt, dan kan ik je mening onderschrijven. echter, er zijn mensen die het wel prettig vinden om een alarm te hebben, ondanks de prijs. dat is iedereen zijn vrije keus. van alle systemen van het type alarm in combinatie met een meldkamer is uwhuisveilig concurrerend in prijsstelling. g4s is wereldwijd een topspeler in beveiliging, onder andere bij de grootste financiƫle instellingen van dit land. kortom, ik zie daarin geen reden om niet met ze in zee te gaan. waarom doe ik het dan toch niet?:
a) te veel geld voor wat ik krijg.
b) niet transparante kosten, hoewel deze over de vijf jaar concurrerend zijn. maar ik wil jaarlijks kunnen beslissen of ik naar een andere meldkamer overstap.
c) uit berichtgeving blijkt dat ze zich inlaten met agressieve verkopers, al kan ik dat niet bevestigen uit ons gesprek met uhv.

als je bovenstaande lovend vind dan moet je wel erg zuur en verbitterd zijn. in ieder geval wens ik je veel succes met alarminstallaties, veilig hang- en sluitwerk en horloges. op naar de 6000...

voor alle anderen die dit lezen, hopelijk helpen mijn argumenten in de keuze voor een alarm in tegenstelling tot alle andere zure berichten van "ervaringsdeskundigen". ik ga maar eens op zoek naar een forum waar je wel positieve berichten mag posten.