Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stpaul - 07-07-2005 17:04:12
Computers & Telefonie

Misleiding kpn

ik heb via een andere klant van wanadoo gehoord dat er een nieuwsbrief verstuurd was. ik heb deze echter nooit ontvangen helaas.


overigens snap ik niet dat wanadoo alleen verwijst naar dat ene artikel uit de wet. dit contract werd in mijn geval, en ik kan me niet voorstellen dat het bij anderen veel anders is, afgesloten terwijl 1 van de 2 partijen een onjuiste voorstelling van zaken had. immers ze lieten het op mij overkomen als zijnde wanadoo hier ook achter stond en dit nodig was om mijn huidige verbinding in stand te houden. dit klopt ten dele. met het accepteren houdt ik inderdaad de huidige situatie, het leveren van adsl via kpn, in stand.


wat mevrouw niet vertelde is dat wanadoo splitst van kpn. wat mevrouw ook niet vertelde was dat de kosten van het abbonnement van de kpn hoger lagen dan de huidige kosten. wat mevrouw mij niet vertelde was dat als ik niks deed mijn contract al stilzwijgend verlegd werd. wat mevrouw niet vertelde was dat ik dus niet ja zei tegen voortzetting van de huidige situatie maar ja tegen voortzetting van het klant zijn bij kpn inclusief een nieuw contract voor een nieuw product. kortom de hele aanbieding leek leuk maar mijn acceptatie kreeg ze wel terwijl ik als partij een onjuiste voorstelling van het product had. tevens een ongevraagde kostenverhoging. ook hier worden wij als consument tegen beschermt maar wanadoo laat dat links liggen.


maar goed zoals je zegt, ik ben er lekker vanaf. en telefonie gaat hier ook spoedig weg bij kpn. ik hoop dat verder niet te veel mensen het dupe zijn geworden van deze manier van oplichten.