Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-01-2013 21:54:21
Huishouden & Energie

Cv radiator niet goed warm

Cvtechnieker schreef op donderdag 17 jan 2013, 20:48: jko schreef op donderdag 17 jan 2013, 19:48: een 33 radiator sluiten wij altijd 2 zijdig aan, dus aan de ene kant boven in de aanvoer, aan de anderekant onderin de retour, dan word de hele radiator warm.nu zal de radiator goed doorstromen.
de retour en de aanvoer zoals gewoonlijk aan 1 kant gaat niet met zo'n dikke radiator, zelfde geld voor een hele lange radiator, van zo'n 3 meter.




topantwoord............. dit is de enige en juiste manier van aansluiten van grote en/of zwaardere radiatoren

hoe doe je dat dan als die grote radiator de laatste in de serie is? met een langere buis terug? werkt het dan nog steeds?

de grootste radiator bij mij in huis wordt ook aan het einde niet volledig warm. het is een kolomradiator van zo'n 2,5 meter en als laatste geplaatst in een serie van 7. vind het geen probleem, want de kamer wordt gewoon verwarmd tot de gewenste temperatuur, maar ben nu wel nieuwsgierig.