Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2013 13:40:30
Huishouden & Energie

Bevroren afvoer.

@johnny schreef op zaterdag 19 jan 2013, 12:37: spelen met elektra is spelen met je leven.
schoenmakeker blijf bij je leest.
ook en vooral vliegenderob.

ik ga al 55 jaar om met elektra maar ik "speel" er niet mee, ik heb zelfs met 70.000 volt op de antenne van radio "mi amigo" gewerkt en leef nog steeds. als je weet wat je doet is dat geen probleem, mijn "leest" is elektriciteit, zij het dan zonder hoofdletters, ik hoef niet met grote letters te schreeuwen om mij vervolgens alleen nog maar daardoor nog meer belachelijk te maken. als je goed leest praat ik hoofdzakelijk over vier á zes volt, en dat is niet levensgevaarlijk! ik houd me daar al jaren mee bezig en heb zelfs regelmatig stagiaires van de hts, die studeren voor ingenieur en komen bij mij om nog wat van mij bij te leren. als je weet hoe om te gaan met elektriciteit en dat geldt eigenlijk ook met vuur, kan het een zegen zijn. een boiler, waterkoker, dompelaar en theelichtje, om er enkele te noemen, gaan allemaal met elektriciteit en water om en zijn volkomen veilig, vooral met de huidige generatie aardlekschakelaars, dat zijn schakelaars die de stroom uitschakelen vóór dat die levensgevaarlijke waarden, buiten de bedrading om, bereiken.. een elektrische deken kan zelfs een "aanval" van urine weerstaan zonder dat de bedplasser daaraan overlijdt.
in nagenoeg alle "kastjes" op plaatsen waar regelmatig markt is, zitten water en stroomaansluitingen gezelllig naast elkaar en zit er om de waterleiding een soortgelijke draad gewikkeld als die in de elektrische deken en zorgt met behulp van een thermostaat ervoor dat het water in die leiding niet bevriest. als dat "levensgevaarlijk" zou zijn, zou de gemeente dat echt niet aanleggen!

als je dus weer eens commentaar geeft, lees dan eerst aandachtig de andere inzendingen door, ik ben niet de enige die op deze manier verwijst, maar kennelijk is jouw verontwaardiging selectief want op die andere reageer je niet. (je eigen proza eerst nalezen vóór versturen kan ook geen kwaad, vooral als je geen spellingcorrectie hebt aanstaan.)
een bericht in "gewone" kleine letters komt nét zo goed over, hoor!.